Over mij

  • augustus 22, 2016

Mijn oog zoekt, mijn hart legt vast.

 

Rianne Mourus

 

Bruidsfotografie, portretten, familiereportages

Je bruiloft is een belangrijke dag in je leven. Als je gaat trouwen kom ik bij je aan huis om al jullie wensen door te nemen. Zo kunnen we kennismaken zodat je je al wat meer op je gemak voelt tijdens de grote dag. Samen met jullie bezoek ik jullie trouwlocatie ter voorbereiding. Als je wilt maak ik ook je trouwalbum.

Geen beter cadeau dan een foto van je geliefde, je gezin, kinderen en/of kleinkinderen. Een mooi portret van je dierbaren is een herinnering van dat moment dat je altijd zal bijblijven. Een portret van jezelf is belangrijk voor jouw dierbaren.

Voel je je ongemakkelijk als er een foto van je gemaakt wordt? Ik neem de tijd en de rust om je op je gemak te stellen en laat je ook meteen het resultaat zien.

Bedrijfs-fotografie, makelaardij-fotografie

Ben je een ondernemer en trots op je bedrijf? Voor presentaties, website en speciale gelegenheden kom ik graag fotograferen voor een redelijk tarief. Wil je je huis gaan verkopen en heb je een fotoreportage nodig voor Funda? Ik help je graag.

Vanaf 2009 ben ik professioneel met fotografie bezig. Op de fotovakschool in Boxtel heb ik de basisopleiding gevolgd, de opleiding voor gevorderden bij het Centrum voor Kunsten in Eindhoven. Ik blijf me ontwikkelen via deelname aan diverse workshops.

In overleg kom ik graag tegemoet aan je wensen. Neem gerust contact met mij op.

Rianne Mourus Fotografie
contact@riannemourusfotografie.nl
0623502105

Leave a Reply

Your email address will not be published. Fields marked with * are required